Hoge druk nevel

Onze core business!

“Alle grote technologische ontwikkelingen en prestaties zijn afkomstig van een hele reeks kleine stapjes, elk voortbouwend op de vorige … dit allemaal om verder te komen dan wat eerder is bereikt.”

En al deze kleine stapjes van de afgelopen jaren samen, maken dat we voor lopen op wie dan ook wat betreft hoge druk nevelsystemen voor de tuinbouw en andere applicaties. Stappen die we konden en kunnen maken door te focusseren. Onze expertise in het hele proces van het ontwerpen van nevelinstallaties maakt ons uniek. Van concept, engineering, productie van eigen onderdelen (bijv. alle perskoppelingen voor de PressFog-units) tot assemblage, inspectie en testen in de fabriek vóór levering, installatie en inbedrijfstelling. Alles afgestemd op de specifieke toepassing voor onze klanten!

Waarom MJ-Tech?

Met ons bedrijf ontwerpen, fabriceren en installeren wij namelijk installaties die nodig zijn voor het koelen en bevochtigen van kassen over de hele wereld, van Noord-Amerika tot Azië en Oceanië.

Inmiddels is het bedrijf overgegaan naar de nieuwe generatie, waarbij ambitie door de gehele organisatie te voelen is. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe producten en markten waarbij wij als doel hebben onze eindklant van kwalitatief hoogstaande producten te voorzien.

Nederland & Canada

Als ambitieus en sterk groeiende organisatie willen wij onze koppositie binnen de markt blijven versterken. Inmiddels hebben wij ons ook buiten onze landgrenzen gevestigd met een vestiging in Canada.

Door continu in ontwikkeling te blijven is jouw inbreng van verbeter voorstellen van groot belang binnen ons proces.